sunnuntai 17. helmikuuta 2013

VIHREÄ LINTULAUTA

Väsäsin tämmösen lintulaudan ollessani 5.luokalla. Valmistusvaiheista muistan sen verran, että ensin piirrettiin puunkappaleisiin oikeat mitat, sahattiin ne niiden mukaan, naulattiin/liimattiin ne yhteen ja lopuksi porattiin reikä kattoon ja kiinnitettiin siihen naru. Kuulostaa ah niin helpolta ja ihanan yksinkertaiselta, mutta tietysti menin sahaamaan jotain vähän vinoon ja jouduin sen jälkeen viettämään kauan aikaa rakkaan ystäväni hiomapaperin kanssa. Oli siitä onneksi jotain hyötyäkin, sillä osaset mätsäävät nyt hyvin yhteen.
Tän valmistamisen aikaan mulla oli vihreä kausi päällä, jonka varmaan näkeekin jo kuvista. Normaalisti vihaan kaikkia käsitöitäni (erityisesti just niitä kausitöitä) ja häpeän niitä niin, että tekisi mieli repiä ne tuhannen kappaleiksi ja haudata palaset pimeimmässä yössä jonnekin metsän keskelle, mutta tää työ on itseasiassa aika kiva. Tykkään varsinkin tosta vihreästä sävystä, se on musta tosi onnistunut.

 Käytössä tätä lautaa ei oo ikinä nähty, mutta uskon, että linnut voisivat ihan turvallisesti ruokailla tässä, ilman että ne kuolis kesken talven nälkään. Tai no, ainakin toivottavasti:D

4 kommenttia:

 1. Toi väri on kyl tosi kiva, sopii tohon hyvin. Ja ihana tää sun banneri ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä näyttää vähän eriltä joka kuvassa, mut kiitti:D

   Poista
 2. Toi lintulauta on makee! :D Toi banneri on ihana, ja yksinkertane, tykkään! :)

  http://ddaretodream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Mulla oli banneriin kaks vaihtoehtoo, joista valitsin tän yksinkertasemman.

   Poista