sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

KULTAPUU

Viimeinen työ, minkä esittelen tähän näpsän portfolioon, on tänä keväänä tekemäni kultainen puu. Tässä työssä käytettiin tosi yksinkertaisia materiaaleja, ja musta oli yllättävää, miten niin tavallisista materiaaleista pysty kokoamaan jotain kaunista.. Puun oksat on tehty rautalangasta ja maalarinteipistä, jotka on maalattu kultaisella akryylivärillä. Oksat kiinnittyy tavalliseen puukeppiin, joka on sekin päällystetty maalarinteipillä ja maalattu. Ja koko höskä on istutettu kultaiseksi maalattuun kukkaruukkuun liimaamalla se kiinni sanomalehtiin.
 Aluksi mun oli tarkoitus tehdä kirsikkapuu, mutta kun näin tän kultaisen maalin, niin halusin käyttää ehdottomasti sitä ja päädyin tälläiseen ratkaisuun. Kuten tässäkin työssä, inspiroidun yleensä aluksi jostain kauniista tai mielenkiintoisesta, jota olen nähnyt jossain ja sitten se muovautuu työn muotoon käytettävien materiaalien ja värien antamien mahdollisuuksien mukaan. Joskus saatan inspiroitua käytössä olevista väreistä ja materiaaleista, mutta useimmiten töihin vaikuttavat asiat, jotka inspiroi suurimmin sillä hetkellä. Ja sitä inspiraatiota löytyy vähän satunnaisista paikoista, yleensä jutuista mitä vaan näkee jossain. Joskus myös huomaan myöhemmin, että tekemäni työ muistuttaa jotain,  esimerkiksi tässä työssä on aika paljon samoja juttuja kuin  Marc Jacobsin Daisy-hajuvesipullossa.

HUH, viimonen postaus saatu valmiiks:) Vihdoinkin! Oon niin ilonen, vielä ois kuitenkin kiva jos viitsisitte kertoa jotain mielipiteitä tekemistäni töistä?:)

1 kommentti: