tiistai 12. maaliskuuta 2013

ORANSSI KÖYSILÄJÄ

 Hahaha, tuutte kuolemaan tän postauksen aikana oranssiäklötykseen. Oranssi seinä ja oranssi köysimytty kori, aivan mahtava yhdistelmä. Hassua muuten, että en oo ite vielä kuollut näitä kuvia muokatessani, sillä oranssi ei kuulu mun lempiväreihin. Mutta kiittäkää mua, sillä näistä kuvista olis saanut TOSI oransseja. 
Itse korin tekeminen oli niin ihanan helppoa, että rakastuin. Ensin vaan porattiin lautaan reiät, joista läpi pujotettiin rautalangat. Sitten alettiin kieputtaa köyttä ympäri lautaa ja aina rautalankojen osuessa tielle ne kiepautettiin köyden ympäri, jotta se pysyy paikoillaan. En oikein osaa selittää, mutta se oli niin naurettavan helppoa, että kuka tahansa selviytyisi siitä! Lopputulos tosin näyttää vähän epämääräiseltä kasalta köyttä, mutta ihan kiva se musta silti on.
 Ite käytin tätä koria joskus sen valmistumisaikoina ja sen jälkeen pikkuveli otti tämän käyttöönsä. Tykkään ylipäätänsä valtavasti köysistä (älkää kysykö miksi, en tiedä itekään syytä) ja oranssiksi värjättynä siihen tulee ihania sävynvaihteluita. Toi vivahteikas väri sopii niin mukavasti tohon kupariseen rautalankaan, että ihmetyttää, miten oon ollut silloin pienenä niin fiksu, että osasin yhdistää noi kaksi toisiinsa. Varsinkin kun useimmat mun väriyhdistelmät noihin aikoihin on ihan karseita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti