sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

TAULUTELINE

 Tässä on sen viime postauksessa esittelemäni merihevostaulun teline. Tää teline tosiaan vie niin "paljon" tilaa esim. jossain kapealla ikkunalaudalla tai lipaston päällä, että se ei oo tauluineen oikein mahtunut minnekään. Kyllä tää tais hetken isoimman lipastoni päällä joskus keikkua, mutta sittemmin oon haudannut tän jonnekin ullakolle.
 Tohon hyllyynkin tää oli hiukan liian iso. Huomaatte varmaan, että toi naru on löysällä, joten se ei oo kovin tukeva paikka taululle. Noiden kahden puun sävyt oli kuitenkin niin matchymatch, että oli pakko ottaa kuvat just tuossa.
  Valmistuksesta sen verran, että mun muistikuvissani tää vaan pullahti automaattisesti esiin jostain sen mosaiikkitaulun jälkeen. En oikeastaan muista tän valmistuksesta yhtään mitään! Arvelen kuitenkin tätä tutkittuani, että ensin on naulattu noi kaksi edessä olevaa puuta tuohon poikkipuuhun kiinni. Sitten tuolla takana roikkuvaan puuhun on porattu reikä ja työnetty pyöryläkeppi sinne sisään ja sitten pyörylä on liimattu noiden kahden poikkipuun väliin. Lopuksi on vaan säädetty toi nauhasysteemi tohon, että se pysyy pystyssä. 
Vaikka en muistakkaan mistään mitään, niin musta tää on aina ollut tosi sulonen, sillä mieleen tulee pikkunen versio maalareiden isoista maalaustelineistä. Siitä kyllä huomaa, että tehdessä panostus ei oo ollut ihan kympissä, mutta voisin hyvin kattella tätä joskus esillä, jos vaan löytäisin tarpeeksi tilavan paikan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti