torstai 7. maaliskuuta 2013

PERSOONALLINEN MUNA

 Nyt kun ensimmäiset pääsiäismunat on saapuneet kauppoihin, niin päätin sitten kaivaa sängyn alta esiin kuvattavaksi oman pääsiäismunani. Tää oli tosi helppo ja nopea toteuttaa ja tää onkin mun yks parhaiten onnistuneita savitöitä.

Aluksi muotoiltiin savesta munan muotoinen soikio, joka sitten leikattiin kahtia tuon mutkittelevan viivan mukaan. Sitten muna kaiverrettiin ontoksi, sudittiin vähän väriä päälle ja tökkästiin uuniin ja sen jälkeen lasitukseen. 
Kannen ja pohjan saa siis irti toisistaan, minkä ansiosta munan sisällä voi säilyttää monenlaisia pikkutavaroita. En yhtään muista onko tätä käytetty jossain, mutta ainakin kuvittelen käyttäneeni tätä joskus koriste-esineenä. Siisteyden puolesta tän ainakin kehtais laittaa näytille, sillä ainoa kauneusvirhe tässä työssä on toisella puolella oleva sininen piste, joka tuli tohon haaleanvaaleanvihreään pintaan jostain siihen osuneesta sinisestä savityöstä.

Toi kansi on musta kans tosi hauska, sillä perinteisen tylsän, piikkisuoran kannen rajan sijaan tossa on mutkitteleva kansiviiva! Joo, termit on taas niin hallussa kuin olla ja voi, mutta ymmärrätte varmaan suunnilleen mitä tarkotan. Mitäs mieltä te ootte näistä tähän asti näkemistänne töistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti