keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

RUOTSIFANITARJOTIN

Tässä on tämmönen tarjotin, jonka tein joskus vuoooosia sitten. Ruotsin väreissä:D En tosin tahallani, sillä kun olin värjännyt pohjakankaan noilla väreillä, en saanut enää tohon sopimaan minkään muun värisiä laitoja kuin sinisiä. Sävyt ei edes mätsää kunnolla ruotsinlippuun, mutta mulle tulee silti aina ruotsi mieleen kun katon tätä työtä.


 En nyt valitettavasti voi kyllästyttää teitä tän työn valmistusvaiheilla, sillä tää on tehty joskus ennen ajanlaskun alkua, johon muistinkapasiteettini ei ihan ylety. Oikeastaan jos joku pyytäis mua kokoamaan tän tarjottimen uudelleen juuri nyt, niin lopputulos olis jotain erittäin, erittäin epämääräistä. 
Aiemmin tälle tarjottimelle ei oo ollut käyttöä, mutta kun toin tän keittiön pöydälle odottamaan kuvausta, niin äiti kävi sillä välin asettelemassa meidän kaikki hedelmät tähän. Aluksi mun oli tarkotus kuvata tää jonkun aterian yhteydessä, mutta kyllä tää toimii hyvin hedelmilläkin. Toi tarjottimen keltainen sopii hauskasti meidän keltaiseen pöytäliinaan, jonka tosin eliminoin visuaalisista syistä näistä kuvista:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti