lauantai 2. maaliskuuta 2013

KUKKATAULU

 Seuraavaksi esittelyvuorossa on tämmönen kasviaiheinen taulu, joka toteutettiin jollain jännällä taktiikalla(en muista nimeä), jossa virkattiin matonkuteita kiinni muovikehikkoon. Tykkäsin tästä tekniikasta tosi paljon, kun sillon vuuuosia sitten tein tän. Se oli tuplasti kivempaa kuin tavallinen virkkaaminen, sillä kehikko osoitti selvästi paikan mihin mun tulee tehdä silmukka, siinä missä jouduin sitä arpomaan perinteiselle tyylillä.

 Omasta mielestäni pinta on hauskan eläväinen ja kukka nätin epäsymmetrinen, mutta värit on kyllä ihan kauheat. Voimakkaat värit toimii mulle pieninä ja keskikokoisina annoksina, mutta niiden rinnalle tarvittaisiin joku neutraalimpi sävy. Siksi mua vähän kauhistuttaakin toi vastavärien ja lähivärien yhdistely. En oo mikään kirkkaiden värien suurin fani, joten tätä taulua ei kyllä oo tullut käytettyä. Ehkä se voisi toimia värikkäänä sisustuselementtinä, mutta kehyksen ja taulun väriyhdistelmä on niin karsea, että en kyllä ajatellut tulevaisuudessakaan ripustaa tätä seinälle.
Eli yhteenveto tästä työstä olisi, että tykkäsin kauheasti tän tekemisestä, mutta värit ei näin myöhemmin ajatellen oo mun juttu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti